Online Kleuren
QR App
Map Route
Diagram editor
Poster maker
Chartle
Meer
Fotocollage Vormcollage

Over Zygomatic

Zygomatic is een online uitgever sinds 2003. Wij richten ons met name op het uitgeven van internet sites en het realiseren en publiceren van online spellen.

Zygomatic ontwikkelt internet sites rondom twee hoofdonderwerpen. Enerzijds hebben we een flink aantal sites die te maken hebben met online bewerken van foto's en anderzijds hebben we groot aantal spelletjes sites in diverse talen. De spelletjes sites richten zich meestal op grotere niches, zoals Mahjongspellen en Kaartspellen. De meeste sites zijn beschikbaar in Nederlands en Engels en een groeiend aantal in het Duits, Spaans en Frans.

Zygomatic ontwikkelt, licenceert en distribueert online spellen (HTML5). Zygomatic is de grootste ontwikkelaar van HTML5 spellen en ontwikkelt circa twee nieuwe spellen per week en maakt deze beschikbaar in verschillende talen waaronder Duits, Russisch, Chinees, Spaans, Portugees, Frans en Engels (meer info). De spellen worden ook gebruikt als Marketing instrument voor de niche spelletjes portals van Zygomatic.

Voorwaarden en bepalingen Zygomatic.

Contactgegevens:
KVK: 30191686
BTW: NL001102393B84
Directeur: Bram Schoonhoven (LinkedIn profiel)

Adres:
Tiendweg 17
4131 MC Vianen
Nederland.

Wij zijn via e-mail bereikbaar op info[at]zygomatic.nl, of gebruik het contactformulier